Συμβουλές

Καθρέφτης μακιγιάζ – βρες αυτόν που καλύπτει τις ανάγκες σου

Μάθε όλα όσα οφείλεις να ξέρεις για την αγορά ενός καθρέφτη μακιγιάζ και απόκτησε το άψογο αποτέλεσμα που θέλεις.

Ένας καλός καθρέφτης μακιγιάζ από τεχνική και λειτουργική άποψη είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που καλό είναι να μην λείπει από κανέναν. Τον ονομάζουμε «εργαλείο» γιατί πραγματικά μπορεί να αξιοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο από κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την εικόνα του και τη φροντίζει. Ιδίως, μάλιστα, όταν μιλάμε για το μακιγιάζ, αντιλαμβάνεσαι πως ένας αξιόπιστος καθρέφτης μακιγιάζ είναι απαραίτητος για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε, το μακιγιάζ είναι μια διαδικασία πολύ δημοφιλής και αγαπητή – κατά βάση στον γυναικείο πληθυσμό – και ας μην ξεχνούμε ότι αποτελεί παράλληλα και ένα είδος αυτό – φροντίδας! Ένα σωστό μακιγιάζ είναι ικανό να απογειώσει τις στιγμές σου γεμίζοντάς σε με αυτοπεποίθηση και λάμψη. Ο σύμμαχός σου λοιπόν σε αυτήν την διαδικασία δεν είναι άλλος πάρα ένας καθρέφτης μακιγιάζ που πληροί τις δικές σου προϋποθέσεις και ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες σου ανάγκες! Ευτυχώς υπάρχει μία ευρεία γκάμα, την οποία μπορείς να ανακαλύψεις στη συλλογή μας και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Γιατί να επιλέξω φωτιζόμενο καθρέφτη μακιγιάζ;

Εάν ασχολείσαι έστω και λίγο με το μακιγιάζ και την περιποίηση, θα γνωρίζεις πολύ καλά πως το φως είναι από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ. Ένας φωτιζόμενος καθρέφτης μακιγιάζ πραγματικά μπορεί να καλύψει επάξια τις ανάγκες σου και να σου χαρίσει ένα επαγγελματικό περιβάλλον για να κάνεις το τέλειο μακιγιάζ, να αφαιρείς τις ανεπιθύμητες τρίχες, να περιποιείσαι συνολικά τον εαυτό σου και να έχεις άριστα αποτελέσματα. Για αυτούς τους λόγους, μπορείς να στραφείς σε έναν μεγάλο φωτιζόμενο καθρέφτη (με διαστάσεις 40Χ30), οποίος διαθέτει 12 λάμπες led φωτισμού με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα και σου εγγυάται ένα απολύτως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ανά πάσα στιγμή της ημέρας ο φωτιζόμενος καθρέφτης μακιγιάζ διατηρεί τον σωστό φωτισμό για ένα άψογο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Εάν, ωστόσο, θέλεις έναν φωτιζόμενο καθρέφτη μακιγιάζ, αλλά θέλεις έναν καθρέφτη μικρότερο, πιο οικονομικό και με βάση για κινητό ώστε να λειτουργεί και ως αυτόνομο ring light, τότε υπάρχει λύση και για εσένα.

Η λύση αυτή δεν είναι άλλη από έναν επιτραπέζιο καθρέφτη με ενσωματωμένο ring light, δηλαδή με ένα στεφάνι led φωτισμού γύρω του. Ο εν λόγω καθρέφτης μακιγιάζ σου επιτρέπει και να βαφτείς επαγγελματικά, αλλά και να χρησιμοποιήσεις το ring light αυτόνομα ως φωτογραφικό δαχτυλίδι για άψογο φωτισμό σε φωτογραφίες, video και live streaming. Επιπλέον είναι μικρότερος σε μέγεθος (17 Χ 17 Χ 7) και μπορείς εύκολα να τον μετακινείς ή ακόμη και να τον παίρνεις μαζί σου στις εξορμήσεις και στα ταξίδια σου. Η βάση που έχει για να στερεώνεις το κινητό σου, φυσικά, σου επιτρέπει τεράστια ευελιξία στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις online κάποιο tutorial πάνω στο μακιγιάζ αλλά και για το οποιοδήποτε live streaming ή τη δημιουργία παρόμοιου περιεχομένου. Εάν λοιπόν έχεις δραστηριότητα στα social media, ένας τέτοιος καθρέφτης μακιγιάζ είναι η ιδανική λύση για εσένα. Γενικώς, τα οφέλη του να προτιμήσεις έναν επιτραπέζιο καθρέφτη μακιγιάζ είναι πολλά• κερδίζεις σε χώρο και πρακτικότητα αλλά και σε χρήματα, χωρίς να χάνεις σε ποιότητα.

Μεγεθυντικός καθρέφτης μακιγιάζ. Οφέλη και τι πρέπει να προσέξω!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί επιτραπέζιοι καθρέφτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας, έτσι ώστε να βρεις αυτόν που θα ανταποκριθεί στις δικές σου ανάγκες. Μία κατηγορία επιτραπέζιων καθρεφτών, που μπορείς να βρεις στη συλλογή μας, είναι ο μεγεθυντικός καθρέφτης μακιγιάζ• η αλήθεια είναι πως ένας μεγεθυντικός καθρέφτης είναι απαραίτητος στην «τέχνη» του μακιγιάζ, καθώς χρειάζεται η απόλυτη προσοχή σου στις λεπτομέρειες. Και φυσικά, ένας μεγεθυντικός καθρέφτης δεν εξυπηρετεί μόνο στην άψογη διεκπεραίωση του μακιγιάζ αλλά και σε άλλες δραστηριότητες, όπως το να ξυρίσει ένας άντρας το μούσι του με ακρίβεια. Απλοποίησε τη ζωή σου και φρόντισε τον εαυτό σας χωρίς κόπο! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τη μεγέθυνση. Η ιδανική μεγέθυνση κυμαίνεται στο Χ8 – Χ10, ενώ η μεγέθυνση πάνω του Χ10 μπορεί να δημιουργήσει παραμορφώσεις στο είδωλο. Φυσικά, το να χρειάζεσαι μεγεθυντικό καθρέφτη δεν σημαίνει πως δεν θέλεις να είναι και φωτιζόμενος! Για αυτό υπάρχει ο επιτραπέζιος μεγεθυντικός καθρέφτης μακιγιάζ led που ανταποκρίνεται σε κάθε σου ανάγκη για τέλειο μακιγιάζ και καλλωπισμό εν γένει.

Καθρέφτης μακιγιάζ. Τι άλλο υπάρχει;

Τα προϊόντα οφείλουν να είναι όσα και οι ανάγκες μας! Ο καθρέφτης μακιγιάζ είναι ένα τόσο χρήσιμο και απαραίτητο αντικείμενο για αυτό και υπάρχει σε πολλές versions! Τι άλλο, λοιπόν, υπάρχει; Για να δούμε αναλυτικά, τα εξής:

  • Ένας καθρέφτης μακιγιάζ που τα έχει όλα! Ο επιτραπέζιος καθρέφτης μακιγιάζ με ανεμιστήρα, φωτισμό, που επιπλέον διαθέτει έναν μικρότερο μεγεθυντικό καθρέφτη που προσαρμόζεται πάνω στον μεγάλο καθρέφτη, μάλλον, είναι ένας σούπερ καθρέφτης που τα διαθέτει όλα! Ευκρίνεια, led φωτισμός, δυνατότητα για μεγέθυνση, αλλά και ένας ανεμιστήρας που βοηθάει το δέρμα σου να παραμένει φρέσκο και δροσερό κατά τη διάρκεια του βαψίματος ή του καλλωπισμού σου.
  • Φορητός καθρέφτης μακιγιάζ! Για εσένα που θέλεις να συνδυάσεις την πρακτικότητα με το ιδανικό αποτέλεσμα. Οι φορητοί καθρέφτες μακιγιάζ που είναι ενσωματωμένοι σε θήκες καλλυντικών είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ευκρινείς, με δυνατό led φωτισμό, με μεγέθυνση ή χωρίς και με δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών είναι φανερό πως συγκεντρώνουν πολλά χαρακτηριστικά ικανά να σου εγγυηθούν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η καλύτερη θέση για να τοποθετήσω τον καθρέφτη;

Ένας καθρέφτης μακιγιάζ για να είναι τόσο αποδοτικός όσο υπόσχεται πρέπει να τοποθετηθεί στο κατάλληλο σημείο του σπιτιού σου. Στην περίπτωση που έχεις κατασταλάξει σε έναν επιτραπέζιο καθρέφτη, τα πράγματα είναι λίγο πιο ευνοϊκά γιατί υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο καθρέφτης μακιγιάζ σου θα πρέπει να είναι καλά στερεωμένος και σε έναν χώρο με εύκολη πρόσβαση για εσένα. Για παράδειγμα, το μπάνιο σου ή η κρεβατοκάμαρά σου είναι ιδανικές τοποθεσίες. Βέβαια, δεν θα πρέπει να είναι «στριμωγμένος» ή να περιτριγυρίζεται από άλλα αντικείμενα, νεσεσέρ, μπουκαλάκια και άλλα παρόμοια, γιατί περιορίζεται η θέαση. Παρόλα αυτά, βέβαια, θα ήταν χρήσιμο να έχεις κοντά του τα απαραίτητα αξεσουάρ και καλλυντικά που χρησιμοποιείς, για πρακτικούς λόγους. Επιπλέον, πρέπει να λάβεις υπόψη πως ο σωστός τρόπος για να καθρεπτίζεσαι είναι να μη χρειάζεται να τεντώσεις τον λαιμό σου. Αυτή είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος που πρέπει να προσέξεις, εάν μιλάμε για έναν καθρέφτη τοίχου. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να ανακαλύψεις το κατάλληλο σημείο δοκιμάζοντας διάφορα σημεία πριν την οριστική σου επιλογή!