Παραλαβή από κατάστημα ΧΤΥΠΑ ΤΟ

Αφού προηγηθεί η παραγγελία σας μέσα από το site μας, και λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα της επιλογής σας για να παραλάβετε.

Μπορείτε να παραλάβετε απο το κατάστημα μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Δωδεκανησου 11 είτε από το ΧΤΥΠΑ ΤΟ Mega Store στο 7ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης Λαγκαδα (έναντι ΤΙΤΑΝ).

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος ΧΤΥΠΑ ΤΟ στο κέντρο είναι Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 09:00 ως τις 21:00 και Σάββατο από τις 09:00 ως τις 14:00.

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος ΧΤΥΠΑ ΤΟ Mega Store είναι Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 09:00 ως τις 16:30.

Αποστολή Εντός Θεσσαλονίκης

Η αποστολή εντός Θεσσαλονίκης (ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα) είναι δωρεάν.

Αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω εταιρείας Courier

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το πραγματικό βάρος της παραγγελίας. Κατά την διαδικασία της παραγγελίας, και πριν αυτή ολοκληρωθεί/αποσταλεί, το κόστος εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. Το κόστος των μεταφορικών ξεκινάει από τα 3,5€ για δέματα των 2 κιλών.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,5 €. Για τις υπόλοιπες μεθόδους πληρωμής δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

Αποστολή μεγάλων συσκευών στην υπόλοιπη Ελλάδα με μεταφορική εταιρεία

Το κόστος των μεταφορικών με μεταφορική εταιρεία εξαρτάται από το μέγεθος του αντικειμένου που αποστέλλεται καθώς και τον προορισμό του δέματος. Σε κάθε περίπτωση το κόστος των μεταφορικών για μεταφορά με μεταφορική ξεκινάει από τα 10€.

Σημείωση: Πολλές από τις μεταφορικές εταιρείες δεν παραδίδουν στην διεύθυνση του παραλήπτη και για την παραλαβή είναι απαραίτητη η παρουσία σας στα γραφεία τους.